top of page
  • Obrázek autoraGabriela Flusková

Nejlepčejší předvánoční balíčky

Aktualizováno: 1. 12. 2020

Moje milé, v salonu na ošetření se bohužel nejspíše ještě nějakou dobu neuvidíme, ale to neznamená, že se o sebe nemůžete starat doma :-) Kromě vánoční klasiky jsem pro vás sestavila i několik setů z celoroční nabídky za výhodnější cenu. Můžete tak třeba využít ušetřené korunky za ošetření a doplnit si péči pro denní rutinu nebo udělat radost ženám ve svém okolí.

Pokud si s výběrem dárku nejste jisté, mám pro vás připravené dárkové poukazy, které mohou být na částku i konkrétní produkt či službu.

A pokud si stále nebudete vědět rady, volejte, pište, pošlete telegram nebo poštovního holuba, a něco společně vymyslíme.


Jako poděkování za přízeň se můžete těšit na krásné, voňavé a hodnotné dárečky ke každému nákupu.



Objednávky můžete posílat přes smsky, Whatsup (774500867) nebo email kosmetika@gabrielafluskova.cz. Předání bude probíhat po dohodě osobně v Praze.



Jste milovnice ampulí nebo už po nich delší dobu pokukujete, ale nemůžete se rozhodnout do kterých jít? Pak je tu pro vás.....


Adventní kalendář - nejlepší a nejvýhodnější volba z celého roku. Kůra 24 různých druhů ampulí doplní vaší pleti vše po čem touží a vy si vyzkoušíte, které se vám nejvíc líbí. A pokud nevíte čím obdarovat ženy ve svém okolí, právě adventní kalendář je sázka na jistotu, která je vhodná pro všechny typy pleti a navíc vypadá super luxusně :-)


Cena: 1957,-



Dokonalá ochrana pleti proti předčasnému stárnutí ověnčená Nobelovou cenou?


X-mas Gift set ReVersive - 50 ml ReVersive Pro Youth cream + 15 ml Pro Youth serum

Cena: 2822,-


Pro Youth complex bojuje proti všem příznakům stárnutí pleti: Linky a vrásky, ztráta pružnosti, snížení pevnosti tkáně, zvětšené póry, drsný a šupinatý povrch pleti, suchost pokožky, unavená pleť a její nerovnoměrný tón.

Chcete vědět, v čem je kouzlo zmiňovaného Pro Youth Complexu? - 4 aktivní látky...

Telovitin - látka, za kterou byla udělena Nobelova cena v oblasti výzkumu - udržuje buňky mladší a aktivnější. Stabilizuje zakončení chromozomů, které jsou zodpovědné za délku života kožních buněk.

Youth peptide complex - 2 synergické tetrapeptidy, které snižují hloubku vrásek, zpevňují pokožku a zlepšují její strukturu.

Výtažky z rostlinných kmenových buněk Rosa Alba - výtažek z bílé růže má antioxidační účinky a pleť je po něm rozzářená a rovnoměrná.

Epocyl - mořský exopolysacharid viditelně redukuje vrásky již 15 min. po aplikaci.



Špičková péče pro náročné klientky, které mají rády tradici, touží po viditelném liftingovém efektu a chtějí mít hladší a pevnější pokožku?


X-mas Gift ser HSR - 50 ml HSR lifting extra firming cream + 15 ml HSR lifting extra firming eye cream

Cena: 2660,-


Vysoce účinná formule pěti aktivních látek chrání pleť před ztrátou pružnosti, která je hlavní příčinou nejrůznější typu vrásek, např. mimických či gravitačních.

5 aktivních látek, které jsou obsaženy v každém produktu HSR a jsou zaměřeny na dosažení maximálního individuálního účinku:

Multitendyn plus - výtažek ze sojových bobů, hrášku a jáhel v kombinaci s tříslovou kyselinou omezuje tvorbu vrásek, zpevňuje kožní tkáně a vyhlazuje povrch pleti.

Vlčí bob - výtažek ze semen vlčího bobu působí proti gravitačním vráskám, zlepšuje elasticitu pleti, vypíná a modeluje kontury obličeje.

Karnosin - peptid, který omezuje tvorbu vrásek způsobenou tzv. glykací (zcukernatěním kožních vláken).

Relaxo peptid - oligopeptid získaný ze semen ibišku, který omezuje tvorbu mimických vrásek tím, že redukuje signály z mozku do svalů a nedochází tak ke zbytečnému stahování mimických svalů.

Hexapeptid 47 - neuroreceptor získaný z rostlinných proteinů redukuje malé vrásky a linky a snižuje transepidermální ztrátu vody.

+ bambucké máslo, vitamin E, mandlový olej, olej ze semen manga a panthenol.



Vypnout pleť, vymodelovat kontury, vyhladit vrásky? Liftingové trio pro maximální účinek!


Doctor Babor Lifting performance Set 2020 - 50 ml Lifting cellular collagen booster cream + 15 ml Lifting cellular eye cream day + 2x7 ml collagen boost infusion

Cena: 2770,-


DB collagen booster cream intenzivně restrukturalizuje a pozvedává pleť zevnitř, pomáhá tak vyhladit vrásky a bojuje proti upadající pevnosti pleti.

Palmitoyl tripeptide-5 a tripeptide-2 - restrukturalizuje síť kolagenových a elastinových vláken.

Kyselina hyaluronová a mořský kolagen - dodává a váže vlhkost v pleti.

Skvalan, panthenol, sezamový, avokádový a olej z makadamových ořechů pleť zjemňují, hydratují a vyživují.


Lifting cellular eye cream posiluje, zjemňuje a projasňuje oční okolí, redukuje tmavé kruhy pod očima.


Collagen boost infusion redukuje vrásky a poškozené tkáně, ponechává pleť hladší a dodává jí mladistvý vzhled. 2x7 ml = 14 denní kůra



Severní vítr je krutý? Letos s Glowing protect cream nemá šanci!


Bohatý, ale zároveň sametově hebký a perfektně roztíratelný krém pro chladné dny. Glowing protect cream je letos jasná volba, navíc s rozjasňujícími přírodními pigmenty budete hvězda na každé sjezdovce. :-)


Extrakt z kořene čekanky posiluje základní bariérovou funkci pokožky a kompenzuje nedostatek slunečního světla stimulací receptorů vitaminu D. Bambucké máslo a olej z makadamových ořechů obnovují pružnost pleti a eliminují případné začervenání. Krém je tak vhodný i pro citlivé pleti.


Lip Balm Winter edition - limitovaná edice balzámu na rty vyrobená pouze z přírodních ingrediencí se perfektně doplňuje s letošním zimním krémem. Díky účinkům bambuckého a kakaového másla, cenných olejů z jojoby, kokosu slunečnice a veganských vosků můžete dát sbohem rozpraskaným rtům a užít si dokonalé hebké rty k zulíbání.


Cena set krém + lip balm: 1522,-

Krém: 1372,-

Lip Balm: 250,-



Doctor Babor PRO - nejnovější řada pouze ve vybraných salonech zaměřená na individuální potřeby pleti.



PRO Power concentrates set - jedinečná šance vyzkoušet si více sér a nakombinovat si tak zimní péči přesně pro svou pleť.


Cena: 3466,-


Set obsahuje: 15 ml Hyaluron acid, 15 ml A Retinol concentrate, 15 ml EGF concetrate, 15 ml PEP concetrate



Hyaluron acid - 4 různé velikosti molekul kyseliny hyaluronové okamžitě hydratují všechny vrstvy pokožky

A Retinol concentrate - 2 vysoce stabilní estery retinolu aktivují obnovu kožných buněk, mají antioxidační účinek a stimulují syntézu kolagenu. Působí tak proti známkám předčasného stárnutí pleti, jako jsou vrásky, nerovnosti a bledost. Pleť je vyhlazená s mladistvým a svěžím efektem.

EGF concentrate - EGF a FGF - aktivovaný cyklopeptid a oligopetid - peptidy, které stimulují tvorbu vlastních růstových faktorů, zlepšují kontakty a soudržnost mezi vrstvami kůže, inhibují enzymy degradující elastin.

Výsledek?

Aktivované vlastní mechanismy obnovy pleti, vyhlazené a zjemněné struktury pleti, linky a vrásky jsou méně viditelné, tkáň je posílená a pružnost pleti zlepšená.

PEP concetrate - sérum proti vráskám s účinkem podobným botoxu. Pleť je ve výsledku pevnější, hladší a s uvolněnějšími rysy v obličeji.


PRO Power care set - sada produktů pro intenzivní domáčí péči


Cena: 3225,-


Set obsahuje: 15 ml AHA peeling overnigh, 15 ml EGF concentrate, 50 ml EGF collagen cream


AHA overnight peeling - noční peelingový gel, který stimuluje regenerační procesy pleti a podporuje přirozenou schopnost pleti zbavovat se odumřelých buněk. Pokožka je po pravidelném používání vyhlazenější, jasnější s rovnoměrnější strukturou a méně viditelnými póry.

EGF concentrate a EGF collagen cream - aktivuje vlastní mechanismy opravy a obnovy pokožky, přestavuje a polstruje pleť zevnitř, linky a vrásky jsou méně viditelné. Pleť je viditelně vyhlazená a zjemněná.



Dezinfekce a péče v jednom?


Hygiene DUO 100ml - z jedné strany dezinfekce a z druhé krém na ruce. Jak jednoduché a efektní :-)


Cena: 400,-


I ruce potřebuji anti-aging...



Daily hand cream 100ml - rychle se vstřebávající anti-agingový krém na ruce s výtažkem z kmenových buněk elsberry intenzivně hydratuje, pomáhá chránit před předčasným stárnutím způsobeným světlem. Extrakt ze sedmikrásky zmírňuje a zesvětluje stařecké skvrny a zanechává ruce jemnější a pokožku pružnější.


Cena: 277,-



Čistý doping pro svěží a přirozenou pleť - Doctor Babor CLEANFORMANCE


Produkty z nové řady Cleanformace neobsahují žádné živočišné přísady, lepek, laktózu, silikony, parabeny, minerální oleje ani syntetické vůně.


CLEANFORMANCE = ČISTÁ ZÁLEŽITOST, ČÍSTÁ SÍLA


Hlavními bojovníky této řady jsou: pre- a pro-biotika, které podporují přirozený a zdravý vzhled pleti. Zlepšují strukturu přirozené ochranné kožní bariéry a stimulují produkci proteinů a enzymů potřebných pro kvalitní a hustou epidermis.

Extrakt z kůry červeného javoru - stimuluje syntézu kolagen, elastinu a podporuje pružnost a pevnost pokožky. Je bohatý na bioaktivní polyfenoly s vysokým antioxidačním potenciálem pro ochranu před předčasným stárnutím způsobeným faktory prostředí.


Další aktivní látky řady CLEANFORMANCE jsou: slunečnicový, hroznový, olivový, sezamový, mandlový, konopný, avokádový a arganový olej. Kaolin, komplexy extraktů z kůry jasanu, niacinamidů a organického křemíku, kyselina hyaluronová, přírodní pigmenty odrážející světlo, aloe vera, extrakt z cukrové řepy, vitamin E, bambucké máslo, oligopeptidy z cizrny, přírodní jablečný pektin.




Phyto CBD sérum a krém (98% přírodních složek)

Zklidňující řada s kanabidiolem podporuje kožní mikrobiom, posiluje přirozený obranný systém pokožky, vyživuje a zklidňuje poškozenou, stresovanou pokožku (vhodné i jako péče pod roušky). Díky svým zklidňujícím a hojivým účinkům je také vhodný pro mírně aknózní pleť, či jako péče na doléčení.


Cena set: 2049,-

Krém: 1128,-

Sérum: 1128,-


Moisture Glow Serum a Glowing Winter Protect Cream

Hydratační sérum podporující kožní mikrobiom ihned poskytuje intenzivní hydrataci a v kombinaci s Glow Winter Protect Cream se jedná o perfektní hydratační ochrannou péči na nadcházející zimní období.


Cena set: 2170,-

Sérum: 1048,-

Krém: 1372,-


Overnight mask

Bohatá noční maska podporující kožní mikrobiom a poskytující intenzivní hydrataci. Večer po čistícím rituálu jen nanesete masku na pleť a necháte se až do rána hýčkat <3.


Cena: 780,-



Maska a síla ampule v 1


Moisture glow pro dokonalou hydrataci.


Pollution protect pro ochranu před nepříznivým vlivem okolního prostředí.



Collagen booster a GRAND Cru pro rozzářenou a vyliftovanou pokožku.


Cena: 240,-/1ks, 610,-/3ks



Čistící rituál


Cleansing foam

Osvěžující adstringentní čistící pěna pro sjednocenou a rozjasněnou pleť. Anti-Ox komplex stimuluje tvorbu detoxikačních enzymů, chrání pokožku před vlivy okolí a zabraňuje nežádoucímu působení volných radikálů. Pokožka je méně podrážděná a odolnější vůči stresu. Jablečná šťáva získaná "bleskovou" destilací v sobě obsahuje pouze cenné stopové prvky a minerály, které pomáhají udržet vlhkost na povrchu pleti a přispívají k lepší prostupnosti dalších látek. Glycerine, bisabolol a panthenol váží vlhkost, uklidňují a regenerují citlivou a podrážděnou pokožku.


Rose toning a Thermal toning essence

Pleťové vody ponechávají pokožku dokonale očištěnou, důkladně hydratovanou a připravenou na absorpci dalších produktů péče o pleť.


Cena Cleansing foam: 703,-

Rose/Thermal toning essence: 644,-/645,-

Set Foam + essence: 1337,-


Každá pleť potřebuje peeling - typ pleti pouze určuje frekvenci

Gentle Peeling

Jemný pleťový peeling s komplexem Anti-Ox a výtažkem z jablka s přírodními exfoliačními zrny ideálně odstraňuje odumřelé buňky a tak jemně a šetrně čistí pokožku.


Cena: 535,-/50ml


Cleanse and Peel mask

Hloubkově čistící maska s exfoliačním a matujícím účinkem. Kyselina salicylová a přírodní exfoliační zrna důkladně čistí pleť a pomáhají předcházet ucpávání pórů.


Cena: 524,-/50ml






194 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Dárkové karty ONLINE - dárek na poslední chvíli

Moji milí, rádi byste své blízké obdarovali relaxací v mém salonu, ale nestíháte se osobně zastavit pro dárkový poukaz? Nově si můžete dárkovou kartu objednat třeba i o půlnoci <3 Stačí pár kliknutí,

bottom of page